Piata Muzeului....pentru ce dracu exista militieni?

Publicat de Black Water | Etichete: | Posted On 14 august 2009 at 21:42

Piata Muzeului a fost amenajata ca zona pietonala inca din primavara anului trecut, dar se pare ca este zona pietonala doar teoretic, masinile fiind la ele acasa aici. Stalpisorul mobil care impiedica parcarea masinilor in zona pietonala este defect de ceva timp, ceea ce faciliteaza accesul masinilor in piata. Politistii comunitari monitorizeaza zona si de cele mai multe ori directioneaza soferii care vor sa parcheze aici spre alte locuri, unde parcarea este permisa. In ciuda acestor “sfaturi”, soferii nu se dau in laturi de la a parca in zona interzisa.(Sursa: CityNews)



No bun...soferii tot parcheaza acolo...atunci de ce pizda masii nu le ia nimeni carnetu', si nu le trage la fiecare o amenda strasnica???
Same Ol' Situation...

“Anul acesta au fost blocate rotile a 12 masini in Piata Muzeului si au fost aplicate 27 de sanctiuni contraventionale pentru parcare neregulamentara in piata in valoare totala de 1.660 de lei”, au afirmat reprezentantii Primariei. In ceea ce priveste stalpisorul defect, potrivit sursei citate, acesta va fi inlocuit in cel mai scurt timp cu unul mai performant, care este alimentat cu energie electrica."

Asta banuiesc ca a declarat vreun stimabil reprezentant al primariei, care stie sa isi faca treaba evident.Face o mutra de nevinovat, supe ca tot se va rezolva dupa care pleaca acasa triumfator, spunandu-si: "Na, ca i-am futut si de data asta!"

Comments:

There are 0 comentarii for Piata Muzeului....pentru ce dracu exista militieni?

Trimiteți un comentariu