Mircea Badea vs. Blogu' Nost

Publicat de Black Water | Etichete: | Posted On 19 august 2009 at 16:09

Extras de pe blogul mircea-badea.ro

User de pe blogul domnului Badea:
"ici scrie ca e corect “Sa fii punctual” si “Sa nu fi fraier”,cu un singur i in cazul negatiei,de data asta cretinii au avut dreptate"

Mircea Badea:
"PIZDA PROASTA, CU UN I E LA IMPERATIV, LA CONJUNCTIV E CU 2. DECI, DU-TE IN MORTII MA-TII DE TUTA SI CORECTEAZ-O PE EA."

Alt user de pe blogul sau:
"Au dreptate Mircea fara suparare se scrie doar cu un i, dar tu nu ai ce face sa ii asculti pe astia care stau sa iti citeasca textul de 100 de ori sa vada daca gasesc vreo greseala?"

Mircea Badea:"MUISTULE, SE SCRIE CU 2. DAR PENTRU CA, PE LANGA FAPTUL CA ESTI PROST, MAI ESTI SI IMPERTINENT SI NU ESTI CAPABIL SA VERIFICI IN MORTII MA-TII, AI BAN PE BLOGUL ASTA."

Parerea noastra:
"Ca au dreptate cretinii, ca n-au dreptate cretinii asta nu conteaza.E de bagat la cap limbajul domnului Mircea Badea.Deci luati si invatati, ca numai asa ajungeti si voi intelectuali."

^ SARCASM!! ^


Raspunsurile noastre la postarile sale:

"Dumnezeule. Sincer nu am habar cum va permiteti sa vorbiti despre prostii din romania, cand dumneavoastra sunteti chiar unul dintre ei.

 “MUISTULE, SE SCRIE CU 2. DAR PENTRU CA, PE LANGA FAPTUL CA ESTI PROST, MAI ESTI SI IMPERTINENT SI NU ESTI CAPABIL SA VERIFICI IN MORTII MA-TII, AI BAN PE BLOGUL ASTA.”

Asta e limbaj de om intelectual?
Injurati “ca la usa cortului”.

Prost si impertinent sunteti dumneavoastra pentru ca va coborati la acest nivel.Defapt am mari dubii aici…nu stiu daca nu cumva asta este chiar nivelul dumneavoastra de gandire…

va asteptam la noi pe blog cu un raspuns mai acatarii, nu cu un nou set de injurii adresate fara rost."

Extras de pe blogul sau:

Mircea_fan (care defapt noi credem ca e chiar stimabilul domn Badea, posibilitatea ca el sa aiba fani fiind nula)) spune:
"APROPO DE CORECTURILE PE CARE LE-AI PRIMIT…” a fi…sau a nu fii”…IIIIIINCREDIBIL in ce tara traim…cati semidocti cu tupeu…vai de mama noastra…"

Noi raspundem:

"@Mircea_fan:probabil vai de mama ta, pupincuristule.vad ca faci parte din “secta” celor care isi plang de mila pentru ca traiesc intr-o tara de rahat dar nu fac nimic pentru a o schimba in bine.spor ;)"

Asteptam cu nerabdare publicarea comentariilor scrise de noi si reactia domnului Mircea Badea.

PAREREA VOASTRA CONTEAZA ! LASATI UN COMENTARIU MAI JOS DESPRE CEEA CE CREDETI!!!

Comments:

There are 0 comentarii for Mircea Badea vs. Blogu' Nost

Trimiteți un comentariu